Calendar

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

Archives

May132015

02:46:07 pm

Cum reduci microbii din locuinta? Indrumari ca sa ai un spatiu curat!

Ti s-a urat de mop si boarfe, ai zi de zi gandul ca si daca l-ai sterge, praful se aseaza oricat te-ai chinui?


Uite mici solutii pentru o locuinta curata in care sa fie curatenie, dupa cum releva informatiile domeniului www.curatenie-profesionala.com:


servicii de curatenie

Degeaba incerci sa-l cureti zi de zi, ca praful se pune inapoi. Proprietarii si chiriasii salilor aloca regulat mii de lei pentru administrarea imobilelor unde isi desfasoara activitatea, in gestionarea unitatilor fiind incorporate frecvent si lucrarile de curatenie. Ca urmare, pentru un spatiu de circa 500 mp, unde isi desfasoara lucru cel mult 60 de angajati, o societate poate plati lunar cam 3500 lei.Ca urmare, in scopul de a. Un factor cheie referitor la caracteristicile activitatilor de curatenie profesionala il constituie oamenii care controleaza procesul de curatenie. Regularitatea cu care se executa aceste teste si importanta pusa pe rezultate din partea celui care testeaza creaza diferenta!

Un alt aspect foarte de semnalat are in vedere respectarea codului de culori, ce poate combate contaminarea prin incrucisare a diferitelor microorganisme din anumite zone din locuinta sau de la locul de munca. Reprezinta un mecanism vizual de simbolizare generat pentru curatarea perfecta a spatiilor.scapa de el e important sa evacuezi lucrurile care-l absorb. Mocheta e ce-l dintai care e esential sa fie scos, ca de altfel si perdelele, jaluzelele si mobilierulcapitonat. Mentine pardoseala neacoperita, inlocuieste carpetele cu perdele banale, iar mobila capitonata cu altceva din lemn.
Aspira mizeria cu atentie de 2 ori pe interval.


Odata ce-ai redus de obiectele ce magnetizeaza murdaria, sterge mizeria. Curatenia e bine sa sa se axeze de la zonele superioare inspre inferioare. Nu uita de etajere si de marginile picturilor. Dupa ce indepartezi toate zonele, murdaria e important sa se duca undeva. Astfel, va ajunge pe parchet. Deci, in momentul ce ai indepartat praful din incapere e esential sa stergi pardoseala. dispus sa dai cu matura, nu e ok. Nu vei crea alt lucru decat sa readuci murdaria inapoi. Cel mai bine este sa aspiri.


Pastreaza casa in ordine


Pe masura exista mai multe toale puse vraiste, tot asa mai mult murdaria se va afla in casa. Pastreaza rufele murdare in cosul special. Elimina revistele si manualele nefolositoare. Clateste intotdeauna lingurile si furculitele si sterge tava in urma ce ai mancat. Clateste lenjeriile de mai multe ori pe luna. Mizeria iubeste cearsafurile. Intretine asternuturile pe care nu le utilizezi in pungi. In acest mod e important sa faci si cu hainele care nu sunt la moda.


Cand iti propui sa mentii in vedere mizeria situata in locuinta, e important sa inlocuiesti sitele din aerul conditionat.


Admin · 53 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://munozdxxuuiiznc.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Cum-reduci-microbii-din-locuinta-Indrumari-ca-sa-ai-un-spatiu-curat-b1-p4.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)